Vormingsaanbod

voor hulpverleners
header_boog

Jaaropleiding tot mindfulness practitionar 

Voor een onderdompeling in ervaringsgerichte oefeningen en om volledig uitgerust aan de slag te kunnen met jouw cliënten, kunnen we de jaaropleiding tot mindfulness practitionar aan de Arteveldehogeschool sterk aanbevelen. Dit is het eerste jaar van een bredere opleiding the human centered organisation

Hier kan je:  

  • al doende kennismaken met de oefeningen, 
  • inzoomen op je eigen automatische strategieën, 
  • leren hoe je te openen voor moeilijke innerlijke ervaringen vanuit een warme stabiele holding space, 
  • leren hoe dit in je therapie te integreren via casusbespreking aan de hand van casusconceptualisatie en indicatiestelling
  • leren hoe deze oefeningen via de inquiry-methodiek na te bespreken met je cliënt tijdens de therapie.

Congres Geestelijke Gezondheidszorg

Het 10e Congres Geestelijke Gezondheidszorg is wegens corona verplaatst naar 3 en 4 februari 2021. Annelies De Zaeytijd en Björn Prins stellen vaardigleven.be hier al doende voor in een werkwinkel waarin je al doende kan kennismaking met deze online leeromgeving.

Tutorial

Deze tutorial is een opname van het webinar voor hulpverleners. Je leert er werken met de oefeningen uit deze online leeromgeving in je begeleidingen.

Online intervisies en inschrijvingen

Via intervisie met zoom bieden we je als hulpverlener op regelmatige tijdstippen in kleine groep de kans om je ervaringen te delen en van elkaars expertise te leren over de verschillende therapeutische stromingen heen. 

Er zijn voorlopig geen nieuwe intervisies centraal georganiseerd. Kleine intervisiegroepjes kunnen onderling wel nog verder gezet worden.

Tweedaagse vorming en inschrijvingen  

In deze vorming leren we samen de online oefeningen al doende beter kennen en gebruiken in onze begeleidingen. 

Er zijn geen nieuwe vormingen gepland.

Nieuw! Handvaten voor hulpverleners
x