Vormingsaanbod

voor hulpverleners
header_boog

Tutorial

Deze tutorial is een opname van het webinar voor hulpverleners. Je leert er werken met de oefeningen uit deze online leeromgeving in je begeleidingen.

Online intervisies en inschrijvingen

Via intervisie met zoom bieden we je als hulpverlener op regelmatige tijdstippen in kleine groep de kans om je ervaringen te delen en van elkaars expertise te leren over de verschillende therapeutische stromingen heen. Schrijf je nu in, de plaatsen zijn beperkt tot maximum 10 personen per intervisie.

Lees meer »

Tweedaagse vorming en inschrijvingen  

In deze vorming leren we samen de online oefeningen al doende beter kennen en gebruiken in onze begeleidingen. Deze vorming is inmiddels volzet. Je kan wel nog deelnemen aan een online intervisie en op voorhand het webinar bekijken.

We voorzien uiteraard de nodige corona maatregelen. Indien corona ons niet toelaat fysiek bijeen te komen, laten we alles toch doorgaan via zoom.

Meer info & inschrijven »

Congres Geestelijke Gezondheidszorg 

Het 10e Congres Geestelijke Gezondheidszorg is wegens corona verplaatst naar 3 en 4 februari 2021. Annelies De Zaeytijd en Björn Prins stellen vaardigleven.be hier al doende voor in een werkwinkel.

Vormingsaanbod professionals