Vormingsaanbod

voor hulpverleners
header_boog

Arteveldehogeschool

De module 'Blended care, cliëntgericht toepassen van mindfulness based interventions' wordt aangeboden als extra module aan de Arteveldehogeschool, voor een onderdompeling in ervaringsgerichte oefeningen en om volledig uitgerust aan de slag te kunnen met jouw cliënten. 

Om mindfulness te integreren in je beroepspraktijk, kunnen we de jaaropleiding tot mindfulness practitioner aan de Arteveldehogeschool sterk aanbevelen. Dit is het eerste jaar van een bredere opleiding the human centered organisation

Tutorial

Deze tutorial is een opname van het webinar voor hulpverleners. Je krijgt er een basis wegwijs doorheen de oefeningen uit deze online leeromgeving en hoe je ze kan integreren in je begeleidingen.

Online intervisies en inschrijvingen

Via intervisie met zoom bieden we je als hulpverlener op regelmatige tijdstippen in kleine groep de kans om je ervaringen te delen en van elkaars expertise te leren over de verschillende therapeutische stromingen heen. 

Er zijn voorlopig geen nieuwe intervisies centraal georganiseerd. Kleine intervisiegroepjes kunnen onderling wel nog verder gezet worden.

Tweedaagse vorming en inschrijvingen  

In deze vorming leren we samen de online oefeningen al doende beter kennen en gebruiken in onze begeleidingen. 

Er zijn geen nieuwe vormingen gepland.

Nieuw! Opleiding voor hulpverleners
x