Intervisies en inschrijvingen

Leren van elkaars expertise in het blenden van de online oefeningen in je reguliere begeleidingen
header_boog

Op 27 mei om 10.30u houden wij een eerste intervisie in kleine groep (via zoom). De plaatsen zijn dus beperkt! Dit duurt maximaal tot 12u.

Wij willen hierin een veilig kader creëren om als hulpverleners (vanuit verschillende therapeutische stromingen) onderling ervaringen te delen en van elkaar te leren. Er word geen opname gemaakt.

We staan stil bij volgende vragen:

- Hoe beginnen we met vaardigleven.be en bij welke cliënten/problematieken? Hoe oefeningen uit de modules blenden in therapie?

o Welke oefeningen kan je in het begin van een begeleiding meegeven? Of welke zijn ingangspoorten voor oefeningen midden in een begeleiding?

- Wat werkt er goed? Ervaringen en casussen delen.

- Wat zijn obstakels?

- Welke weerstanden ontmoeten we bij cliënten en onszelf? Hoe gaan we hiermee om?

- Wil je graag ervaringsgericht met bepaalde oefeningen aan de slag of een bepaald traject van naderbij bekijken? Laat het weten bij je inschrijving.

Bij de inschrijving zullen we nog polsen naar jullie specifieke verwachtingen en vragen, zodanig dat we daar zo goed als mogelijk kunnen op inspelen. Heb je geen vragen en loopt alles goed? Ook welkom om dit met ons te delen.

Indien de groep vol zit, zullen we jou op een wachtlijst plaatsen voor een nieuwe intervisie later op het jaar.

Jullie kunnen vanaf vandaag inschrijven via deze Link:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZErcOmgrTwjE9fccqaw0__jyzjFZb6uLkXw

Na inschrijving krijgen jullie de link en wachtwoord voor de meeting - als deze nog niet volzet is. Wees er dus snel bij.

FACE COVID stappenplan